www.cendio.com

Bug 3507

Summary: Test installation and upgrade on RHEL Server 6 (64-bit)
Product: ThinLinc Reporter: Pierre Ossman <ossman@cendio.se>
Component: OtherAssignee: Peter Åstrand <astrand@cendio.se>
Status: CLOSED FIXED QA Contact: Bugzilla mail exporter <bugzilla-qa@cendio.se>
Severity: Normal    
Priority: P2 CC: hean01@cendio.se
Version: pre-1.0Keywords: formertestbug
Target Milestone: 4.3.0   
Hardware: PC   
OS: Unknown   
Acceptance Criteria:
Bug Depends on:    
Bug Blocks: 5286    

Description From cendio 2010-04-29 16:51:02

    
------- Comment #1 From cendio 2010-04-30 13:20:37 -------
I've tested all normal functionality and everything seems to work. Even our
SELinux instructions are still correct.
------- Comment #2 From cendio 2011-08-05 14:50:15 -------
Both upgrade and installation work fine on RHEL6 64-bit with build 3122.
Closing.
------- Comment #3 From cendio 2011-12-15 18:37:35 -------
Installation and upgrade works on RHEL 6 x84_64 with build 3291. Closing.
------- Comment #4 From cendio 2011-12-19 12:55:32 -------
Closed early by mistake.
------- Comment #5 From cendio 2011-12-29 10:14:39 -------
I have installed rhel ws 6.2 x86_64 and installed thinlinc 3.2.0 
then upgraded the installation to 3.3.0 build 3311 and it worked 
as expected.

Some basic test such as scard redirect into WTS session and verified card
in NetID, tested printing to thinlocal etc..
works as expected..
------- Comment #6 From cendio 2011-12-29 10:29:39 -------
Tested some more functionality and the tlwebadm interface,
and no problems encountered.
------- Comment #7 From cendio 2012-03-12 15:00:46 -------
>>>>>>>>>>>>>>> NOTE! <<<<<<<<<<<<<<<
This bug now concerns RHEL *Server* 6, installed using default options (i.e.
"Basic Server" packages selected). All missing packages should be installed
automatically by the installer.
------- Comment #8 From cendio 2012-05-31 16:15:34 -------
I'd say RHEL is fine. Done many tests during this test cycle. Also:

* Upgraded eudemo and usdemo (RHEL5 and RHEL6)

* Done a clean installation on a totally minimal RHEL6 image. Installing all
LSB deps took a while, but it works. Firewall is opened, profile selector works
etc. Did the entire installation from a non-root account. Works great!
------- Comment #9 From cendio 2012-11-12 14:32:00 -------
Fresh install and upgrade from 3.4.0 both work fine.
------- Comment #10 From cendio 2013-06-25 09:55:52 -------
Did a text mode upgrade from 4.0.0 to 4.1.0rc1, works as expected.
------- Comment #11 From cendio 2013-06-27 11:02:43 -------
Done a lot of tests on EL6 in this relase:

* CentOS6 (usdemo)
* RHEL5 (eudemo)
* RHEL6 in VMware. 

No problems found.
------- Comment #12 From cendio 2013-11-07 14:46:04 -------
Tested in VMWare:
* Upgrade from 4.1.0
* New installation on system with all updates
* Installation
* Performance and sound via Youtube playback
* Thindrives
* thinlocal print
* smart cards
* tlwebadm
* rdesktop against Efti, with sound
------- Comment #13 From cendio 2014-05-14 08:39:29 -------
Tested in VMWare:

* Upgrade from 4.1.1
* New installation on system with all updates
* Installation
* Performance and sound via Youtube playback
* Thindrives
* thinlocal print
* smart cards
* tlwebadm
* rdesktop against w2008r2, with sound
* html5 client